stat4u

Skocz do zawartości


Zdjęcie
- - - - -

wynalazek


  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
5 odpowiedzi na ten temat

#1
OFFLINE   jawor31

jawor31

    U?ytkownik

  • Użytkownik
  • ID:
    203918

  • Postów:
    3

  • Dołączył:
    04-12-2007



Reputacja: 10
Dobra
witam, mam taki wynalazek co wyst?puje pod takowymi nazwami Skyplus 2600 F/ Chess S Typ, Allvision AV-3300, Allvision AV-330, Comag FTA-SF-OTA, PISAT Austria 3500 CE. i mam pytanie,, czy da si? takowe co? poedukowac? na codzie? jestem szcz??liwym posiadaczem Ferdka wi?c ten tunek to dla mnie czarna magia,,
  • 0

#2
OFFLINE   federn

federn

    Global Moderator

  • Super Moderator
  • ID:
    204220

  • Postów:
    279

  • Dołączył:
    26-12-2007



Reputacja: 10
Dobra
napisz co ma w menu informacjecp ma dok?adnie napisane na obudowie?

  • 0

#3
OFFLINE   jawor31

jawor31

    U?ytkownik

  • Topic Starter
  • Użytkownik
  • ID:
    203918

  • Postów:
    3

  • Dołączył:
    04-12-2007



Reputacja: 10
Dobra
<div class='quotetop'>CYTAT(federn @ 14.02.2008, 9:33) <{POST_SNAPBACK}></div>

napisz co ma w menu informacjecp ma dok?adnie napisane na obudowie?[/b]

W?a?nie o to chodzi ?e na obudowie nic nie ma napisane ;( ma procesor Omega STi5518BVC-X, nawet nie wiem z której strony ma flesha sa na p?ycie jeszcze dwa uk?ady podobne do flesha.
  • 0

#4
OFFLINE   federn

federn

    Global Moderator

  • Super Moderator
  • ID:
    204220

  • Postów:
    279

  • Dołączył:
    26-12-2007



Reputacja: 10
Dobra
<div class='quotetop'>CYTAT(jawor31 @ 14.02.2008, 10:00) <{POST_SNAPBACK}></div>

W?a?nie o to chodzi ?e na obudowie nic nie ma napisane ;( ma procesor Omega STi5518BVC-X, nawet nie wiem z której strony ma flesha sa na p?ycie jeszcze dwa uk?ady podobne do flesha.[/b]

a menu informacje??
  • 0

#5
OFFLINE   jawor31

jawor31

    U?ytkownik

  • Topic Starter
  • Użytkownik
  • ID:
    203918

  • Postów:
    3

  • Dołączył:
    04-12-2007



Reputacja: 10
Dobra
<div class='quotetop'>CYTAT(federn @ 14.02.2008, 10:31) <{POST_SNAPBACK}></div>

a menu informacje??[/b]

mam tak Main S/W 10.33TJ (Bootloader 10.03)
jak da?em na Checksum wysz?o 09689d87 i to wszystko :( mam zak??dk? Code gdzie sa systemy typu Seca nagra Crypto itd ,, chcia?em wgra? klucze na Pol*** ale jest tylko klucz 00
  • 0

#6
OFFLINE   federn

federn

    Global Moderator

  • Super Moderator
  • ID:
    204220

  • Postów:
    279

  • Dołączył:
    26-12-2007



Reputacja: 10
Dobra
na moje to wyglada na dekoder Opticum 2003FTA&CI

<div class='quotetop'>CYTAT</div>

Je?eli nasz tuner nie by? jeszcze ,,edukowany,, sprawdzamy najpierw wersj? boota ---->Menu -> Instalacja -> kod 0000 lub 0937 -> Aktualizacja Odbiornika ,jezeli jest mniejsza jak 10.03,to w pierwszej kolejno?ci wgrywamysoft 10.32 do zmiany boota[/b]

to znalaz?em w sieci wiec szukaj pod opticum a wieczorem postaram sie uzupe?nic co nieco w opticumach
  • 0




Pliki hostujemy na Rapidshare, Speedyshare, Sendspace, Hotfile, Depositfiles, Bitshare i innych. Na forum ViperSat nie wolno uploadować nielegalnych plików jak seriale, cracki, NOCD czy keygeny.