stat4u

Skocz do zawartości


Zdjęcie
- - - - -

sbcl z innej strony nie dzia?a mi wogule


  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
16 odpowiedzi na ten temat

#1
OFFLINE   PrinceMienieWkurzaj

PrinceMienieWkurzaj

    U?ytkownik

  • Użytkownik
  • ID:
    211430

  • Postów:
    31

  • Dołączył:
    31-05-2010



Reputacja: 10
Dobra
gdzie jest aktualny sbcl?
  • 0

#2
OFFLINE   tomek6680

tomek6680

    Platinum Member

  • V.I.P
  • ID:
    128227

  • Postów:
    2050

  • Dołączył:
    16-03-2010



  • Płeć:Mężczyzna

  • Kraj:
Reputacja: 47
Bardzo Dobra
O jaki SCBL chodzi Tobie ?
  • 0

#3
OFFLINE   PrinceMienieWkurzaj

PrinceMienieWkurzaj

    U?ytkownik

  • Topic Starter
  • Użytkownik
  • ID:
    211430

  • Postów:
    31

  • Dołączył:
    31-05-2010



Reputacja: 10
Dobra
na csat i bis na af7, ten tygrysa z 25.06 co? chyba nie chodzi.
ten z plfu z 8.07 nie mog? w ogóle w??czy?
  • 0

#4
OFFLINE   tomek6680

tomek6680

    Platinum Member

  • V.I.P
  • ID:
    128227

  • Postów:
    2050

  • Dołączył:
    16-03-2010



  • Płeć:Mężczyzna

  • Kraj:
Reputacja: 47
Bardzo Dobra
Chodzi Tobie o gotowca SCBL z kluczami vPluginem! Pewnie promocja kluczy si? sko?czy?a!
  • 0

#5
OFFLINE   PrinceMienieWkurzaj

PrinceMienieWkurzaj

    U?ytkownik

  • Topic Starter
  • Użytkownik
  • ID:
    211430

  • Postów:
    31

  • Dołączył:
    31-05-2010



Reputacja: 10
Dobra
eee, niemo?liwe :wink:
  • 0

#6
OFFLINE   [email protected]

[email protected]

    Silver Member

  • Friend
  • ID:
    204940

  • Postów:
    580

  • Dołączył:
    16-02-2008



  • Płeć:Mężczyzna

  • Kraj:
Reputacja: 12
Dobra

eee, niemo?liwe :wink:

mo?liwe!

canalsat - nie dzia?a, poza dorcel

bis - zmienia klucze

opis zmiany kluczy jest, wi?c sobie zmie? i to, co mo?e - zadzia?a

albo ten zobacz -- DVHK UPLOAD | Detale pliku

Edytowany przez [email protected], 10 lipiec 2010 - 10:13.

  • 0

#7
OFFLINE   PrinceMienieWkurzaj

PrinceMienieWkurzaj

    U?ytkownik

  • Topic Starter
  • Użytkownik
  • ID:
    211430

  • Postów:
    31

  • Dołączył:
    31-05-2010



Reputacja: 10
Dobra
eno, dzi?kui
  • 0

#8
OFFLINE   Krzychu1367304763

Krzychu1367304763

    U?ytkownik

  • Użytkownik
  • ID:
    208357

  • Postów:
    47

  • Dołączył:
    26-02-2010



Reputacja: 10
Dobra
spróbuj tego>>> http://www.globalsat...7960/#post42114
  • 0

#9
OFFLINE   PrinceMienieWkurzaj

PrinceMienieWkurzaj

    U?ytkownik

  • Topic Starter
  • Użytkownik
  • ID:
    211430

  • Postów:
    31

  • Dołączył:
    31-05-2010



Reputacja: 10
Dobra
uruchamiam program i owszem, to co ma ?wieci? to ?wieci, ale nie widz? okna
programu. jest tylko flaga na pasku zada?. ju? dawno mia?em to pytanie zada?,
a;e jako? wylecia?o z g?owy. pozdrawiam.

7318/af7
  • 0

#10
OFFLINE   tomek6680

tomek6680

    Platinum Member

  • V.I.P
  • ID:
    128227

  • Postów:
    2050

  • Dołączył:
    16-03-2010



  • Płeć:Mężczyzna

  • Kraj:
Reputacja: 47
Bardzo Dobra
Prawym myszy na ikonke na pasku,klik Poka?!!!!!! Potem w Opcjach odptaszkuj Ukryj przy uruchomianiu! jest ju? SBCL 1.1b nowszy!
  • 0

#11
OFFLINE   PrinceMienieWkurzaj

PrinceMienieWkurzaj

    U?ytkownik

  • Topic Starter
  • Użytkownik
  • ID:
    211430

  • Postów:
    31

  • Dołączył:
    31-05-2010



Reputacja: 10
Dobra
gdy klikam na Poka?, to obok pojawia si? zak?adka, ale nie okno. gdy klikam na nim drugi raz to zak?adka znika i tak w kó?ko Macieju. wi?c nie bardzo
wiem w Opcjach czego móg?bym to odptaszy?.
taki sbcl zaoferowano mi na plffie i nie powiem, ma co? wi?cej :cofekomp21:
  • 0

#12
OFFLINE   tomek6680

tomek6680

    Platinum Member

  • V.I.P
  • ID:
    128227

  • Postów:
    2050

  • Dołączył:
    16-03-2010



  • Płeć:Mężczyzna

  • Kraj:
Reputacja: 47
Bardzo Dobra
http://www.satedu.cb...Tools/Ferguson

Teraz z tego linku Sobie ?ci?gnij,to to samo!I jest odptaszkowane tam gdzie trzeba.

Edytowany przez tomek6680, 15 wrzesień 2010 - 19:44.

  • 0

#13
OFFLINE   PrinceMienieWkurzaj

PrinceMienieWkurzaj

    U?ytkownik

  • Topic Starter
  • Użytkownik
  • ID:
    211430

  • Postów:
    31

  • Dołączył:
    31-05-2010



Reputacja: 10
Dobra
ale dzie, to samo :pijacy1:
  • 0

#14
OFFLINE   tomek6680

tomek6680

    Platinum Member

  • V.I.P
  • ID:
    128227

  • Postów:
    2050

  • Dołączył:
    16-03-2010



  • Płeć:Mężczyzna

  • Kraj:
Reputacja: 47
Bardzo Dobra
12 ludzi pobra?o ju? tego SBCL-a,i tylko Tobie si? "ukrywa"!!! To ja ju? nie wiem o co Tobie chodzi???
  • 0

#15
OFFLINE   PrinceMienieWkurzaj

PrinceMienieWkurzaj

    U?ytkownik

  • Topic Starter
  • Użytkownik
  • ID:
    211430

  • Postów:
    31

  • Dołączył:
    31-05-2010



Reputacja: 10
Dobra
trudno, nie b?dziemy sobie rwa? w?osów z g?owy z byle powodu
jest jak jest :polska: i tak musi widocznie pozosta?

dzi?kuj? i pozdrawiam
  • 0

#16
OFFLINE   [email protected]

[email protected]

    Silver Member

  • Friend
  • ID:
    204940

  • Postów:
    580

  • Dołączył:
    16-02-2008



  • Płeć:Mężczyzna

  • Kraj:
Reputacja: 12
Dobra

trudno, nie b?dziemy sobie rwa? w?osów z g?owy z byle powodu
jest jak jest :polska: i tak musi widocznie pozosta?

dzi?kuj? i pozdrawiam


DataFileHost - SBCL_PLFF_TEAM-dla doros?ych.rar
  • 0

#17
OFFLINE   tomek6680

tomek6680

    Platinum Member

  • V.I.P
  • ID:
    128227

  • Postów:
    2050

  • Dołączył:
    16-03-2010



  • Płeć:Mężczyzna

  • Kraj:
Reputacja: 47
Bardzo Dobra

DataFileHost - SBCL_PLFF_TEAM-dla doros?ych.rar


http://www.satedu.cb...Tools/Ferguson
to te same SBCL,i tak ju? nie ?wiec?.

wiem, ?e te same!
poprawi?em ustawienie na monitorze, bo jawi? si? w k?cie - teraz ok

PS: czasami warto pomy?le? i porówna? i nie tylko w tym przypadku, a to na pm - ?enada!

Edytowany przez [email protected], 24 wrzesień 2010 - 20:59.

  • 0




Pliki hostujemy na Rapidshare, Speedyshare, Sendspace, Hotfile, Depositfiles, Bitshare i innych. Na forum ViperSat nie wolno uploadować nielegalnych plików jak seriale, cracki, NOCD czy keygeny.