stat4u

Skocz do zawartości


Zdjęcie
* * * - - 2 głosów

Problemy z obsługą forum - zgłoś tutaj


  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
137 odpowiedzi na ten temat

#21
OFFLINE   wooojtas

wooojtas

    Members

  • Użytkownik
  • ID:
    2136

  • Postów:
    67

  • Dołączył:
    07-06-2007



  • Numer GG:podaje dla zainteresowanych na pw
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Poland
  • Hobby:góry, wspinaczka, webmastering
Reputacja: 6
Neutralna

Witam
Mamy dział SPORT ,a w nim F1 ,jezeli masz ochote zapraszam do współpracy :)
pozdrawiam



Mi raczej chodzi o oddzielne subforum ;) Do jednego tematu mozna wrzucic informacje na rozne tematy np o aferze szpiegoskiej lub jakis artykuł a wtedy bedzie niezle smietnik i nic nie mozna bedzie znalezc. ;) Pozdrawiam

PS. Mysle, że moja propozycja zostanie pozytywnie przyjeta ;)
  • 0

#22
OFFLINE   Val

Val

    Members

  • Użytkownik
  • ID:
    1712

  • Postów:
    186

  • Dołączył:
    10-04-2007



Reputacja: 4
Neutralna
Witam
Chciałem zaproponować takiego cosia. Mianowicie kiedy ktoś zapodaje link najczęściej robi z niego nowy temat. Sugerowałbym, aby wprowadzić taką zasadę, że jeżeli już istnieje jakiś temat np z tym samym wykonawcą co właśnie zapodajemy link, to żeby pisać właśnie w tym samym temacie, wtedy jest większy porządek a i tak używając szukajki każdy sobie znajdzie co go interesuje. Myślę, że uploaderzy zajmą się przemianowywaniem tematów w razie potzreby (to trwa sekundy).

Pozdrawiam
  • 0

#23
Guest_Morpheus_*

Guest_Morpheus_*
  • Gość
  • ID:
    0

  • Postów:
    0

  • Dołączył:
    01-01-1970



...Sugerowałbym, aby wprowadzić taką zasadę, że jeżeli już istnieje jakiś temat np z tym samym wykonawcą co właśnie zapodajemy link, to żeby pisać właśnie w tym samym temacie...

Witam
Hm ,no taka zasada istnieje ,tylko nie wszystkim chce się do niej stosować <_<
pozdrawiam
  • 0

#24
OFFLINE   Vader

Vader

    Vader

  • Topic Starter
  • V.I.P
  • ID:
    1

  • Postów:
    10508

  • Dołączył:
    20-06-2006



  • Numer GG:007-zglos sie!
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:www.vipersat.pl

  • Kraj:
Reputacja: 438
Bardzo Dobra

Witam
Hm ,no taka zasada istnieje ,tylko nie wszystkim chce się do niej stosować <_<
pozdrawiam



Witam.
Swiete slowa @Morpheus....
  • 0

#25
Guest_Tangra_*

Guest_Tangra_*
  • Gość
  • ID:
    0

  • Postów:
    0

  • Dołączył:
    01-01-1970



CYTAT(Morpheus @ 25.07.2007, 7:20) 
Witam
Hm ,no taka zasada istnieje ,tylko nie wszystkim chce się do niej stosować  
pozdrawiam


CYTAT(Vader)
Witam.
Swiete slowa @Morpheus....

Witam
Wiec , pomozemy aby ta zasada zaistniala....
Pozdr.
  • 0

#26
OFFLINE   hanz

hanz

    .::VIP::.

  • V.I.P
  • ID:
    133

  • Postów:
    38

  • Dołączył:
    11-07-2006



Reputacja: 3
Neutralna
A ja mam propozycję aby w grach PC dodać podforum gry RIP



--------====SzuwaR====--------
Przenioslem, tutaj bardziej pasuje ;)

  • 0

#27
OFFLINE   SzuwaR

SzuwaR

    ***eX-Admin***

  • V.I.P
  • ID:
    11

  • Postów:
    298

  • Dołączył:
    25-06-2006



  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Góra Olimp
Reputacja: 5
Neutralna

A ja mam propozycję aby w grach PC dodać podforum gry RIP


Witam!

Propozycja ciekawa, przyznam ze zastanawialem sie nad nia juz wczesniej
ale pojawia sie problem innego typu - beda dublowane tytuly,
a to sie juz balagan zaczyna, a od poczatku staramy sie tego unikac.

Mysle ze jesli masz ochote zapodawac RIPy gier
spokojnie mozemy laczyc je z normalnymi instalkami
Ocywiscie nalezy oznaczyc w tresci ze jest to wersja RIP lub podobnie.

PEACE B)


  • 0

#28
OFFLINE   hanz

hanz

    .::VIP::.

  • V.I.P
  • ID:
    133

  • Postów:
    38

  • Dołączył:
    11-07-2006



Reputacja: 3
Neutralna


Witam!

Propozycja ciekawa, przyznam ze zastanawialem sie nad nia juz wczesniej
ale pojawia sie problem innego typu - beda dublowane tytuly,
a to sie juz balagan zaczyna, a od poczatku staramy sie tego unikac.

Mysle ze jesli masz ochote zapodawac RIPy gier
spokojnie mozemy laczyc je z normalnymi instalkami
Ocywiscie nalezy oznaczyc w tresci ze jest to wersja RIP lub podobnie.

PEACE B)


Ok nie ma problemu może być i tak :)
  • 0

#29
OFFLINE   Val

Val

    Members

  • Użytkownik
  • ID:
    1712

  • Postów:
    186

  • Dołączył:
    10-04-2007



Reputacja: 4
Neutralna
Witam all
Apropos dublowania tytułów... powiedzcie mi co ja mam z takimi robić bo aż mnie krew osobiście zalewa...

http://www.warezdark.com/index.php?showtopic=2142
- ten post pokazał się jako drugi...

a to wcześniejszy post:

http://www.warezdark.com/index.php?showtopic=1916

No i powiedzcie mi... kurcze moderator nie patrzy najpierw w szukajce czy coś już jest? :/ Wstyd!

Czy ktoś mógłby wstawić coś w stylu "Przeczytaj zanim zapodasz linka"? Bo kurde jak nie będzie w kazdym dziale to nikt chyba nie zwróci kurcze uwagi i będą takie sytuacje...

Edytowany przez Val, 31 lipiec 2007 - 18:10.

  • 0

#30
OFFLINE   neo221076

neo221076

    .::WD::.

  • V.I.P
  • ID:
    1969

  • Postów:
    3533

  • Dołączył:
    29-05-2007



  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:LocalhosT

  • Kraj:
Reputacja: 20
Bardzo Dobra

Witam all
Apropos dublowania tytułów... powiedzcie mi co ja mam z takimi robić bo aż mnie krew osobiście zalewa...

http://www.warezdark.com/index.php?showtopic=2142
- ten post pokazał się jako drugi...

a to wcześniejszy post:

http://www.warezdark.com/index.php?showtopic=1916

No i powiedzcie mi... kurcze moderator nie patrzy najpierw w szukajce czy coś już jest? :/ Wstyd!

Czy ktoś mógłby wstawić coś w stylu "Przeczytaj zanim zapodasz linka"? Bo kurde jak nie będzie w kazdym dziale to nikt chyba nie zwróci kurcze uwagi i będą takie sytuacje...



hejkaa
moderke ma od wczoraj jak i ja :D
zajme sie tym i wyjasnie
a co do zmiany to bym to zmienil ale jakos moderke mam ale nic nie moge robic czy to normalne hmmmmm

pozdro
  • 0

#31
OFFLINE   SzuwaR

SzuwaR

    ***eX-Admin***

  • V.I.P
  • ID:
    11

  • Postów:
    298

  • Dołączył:
    25-06-2006



  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Góra Olimp
Reputacja: 5
Neutralna

hejkaa
moderke ma od wczoraj jak i ja :D
zajme sie tym i wyjasnie
a co do zmiany to bym to zmienil ale jakos moderke mam ale nic nie moge robic czy to normalne hmmmmm

pozdro

sam ci uprawnienia robilem i powinno wsjo dzialac jesli chodzi o moderke
ale tylko w muzyce bo tak chciales!!!
  • 0

#32
OFFLINE   neo221076

neo221076

    .::WD::.

  • V.I.P
  • ID:
    1969

  • Postów:
    3533

  • Dołączył:
    29-05-2007



  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:LocalhosT

  • Kraj:
Reputacja: 20
Bardzo Dobra
no niby wszystko gra bo pokazuje ze mam moderke ale w muzie zadnych opcji niemam
tam nadal tylko jest uploader jako mod hmmm

pozdro
  • 0

#33
Guest_Morpheus_*

Guest_Morpheus_*
  • Gość
  • ID:
    0

  • Postów:
    0

  • Dołączył:
    01-01-1970



Witam
Sprawdź teraz ,chyba wiem w czym tkwił błąd
pozdrawiam
  • 0

#34
OFFLINE   neo221076

neo221076

    .::WD::.

  • V.I.P
  • ID:
    1969

  • Postów:
    3533

  • Dołączył:
    29-05-2007



  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:LocalhosT

  • Kraj:
Reputacja: 20
Bardzo Dobra
wsio oki :thumbsup:

THXX

pozdro
  • 0

#35
Guest_Tangra_*

Guest_Tangra_*
  • Gość
  • ID:
    0

  • Postów:
    0

  • Dołączył:
    01-01-1970



Witam
...Sugerowałbym, aby wprowadzić taką zasadę, że jeżeli już istnieje jakiś temat np z tym samym wykonawcą co właśnie zapodajemy link, to żeby pisać właśnie w tym samym temacie...

Wiec , pomozemy aby ta zasada zaistniala....

Wiec ja zaczolem...... troche tematow polaczilem w dzial "film" w dzial " muzyka" w dzial "programy"....
Jak bym cos przeoczyl to poprawiajcie....
Pozdrawiam
  • 0

#36
OFFLINE   Yokura

Yokura

    Bronze Member

  • Friend
  • ID:
    19

  • Postów:
    509

  • Dołączył:
    25-06-2006



  • Skąd:Kongo
Reputacja: 58
Bardzo Dobra
Witam

No więc taki problem mam:
Jak wejdę na forum z mojego IP to przynajmniej przez 10 minut widzę pustego shouta...
Wchodzę od kobity, widzę od razu...
W czym może tkwić problem?

Pzdr
  • 0

#37
OFFLINE   neo221076

neo221076

    .::WD::.

  • V.I.P
  • ID:
    1969

  • Postów:
    3533

  • Dołączył:
    29-05-2007



  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:LocalhosT

  • Kraj:
Reputacja: 20
Bardzo Dobra
ciesz sie ze chociaz statystycznie 50 % masz :blush:
ja niemam shoutboxa :blink:
  • 0

#38
OFFLINE   bazily

bazily

    .:: VIP ::.

  • V.I.P
  • ID:
    21

  • Postów:
    215

  • Dołączył:
    25-06-2006



  • Numer GG:929608
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:lubelskie

  • Kraj:
Reputacja: 61
Bardzo Dobra
Witam.
Ja do tej pory miałem ale dzisiaj tez go nie widzę.

PZDR :)
  • 0

#39
Guest_Tangra_*

Guest_Tangra_*
  • Gość
  • ID:
    0

  • Postów:
    0

  • Dołączył:
    01-01-1970



Witam
Schout dzis niema nikt.....ale bede...cierpliwosc!!!
@Yokura co do twojego logowania , zauwazilem cos takiego: Jak sie loguje z topliste tez niemam 4-5 min schout, lub
jak sie ktos loguje z innego linka , i ma kilka przekierowan do forum to tak sie dzeje.....
Wiec dla mnie prostej jest: Glosuje na forum i otwiram stronka logowania , potem zamiekam wszystko i klikam na
bezposriedny link do forum i loguje sie.... i jest ok
Pozdrawiam
  • 0

#40
OFFLINE   neo221076

neo221076

    .::WD::.

  • V.I.P
  • ID:
    1969

  • Postów:
    3533

  • Dołączył:
    29-05-2007



  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:LocalhosT

  • Kraj:
Reputacja: 20
Bardzo Dobra
@tangra lub inny admin na dyzurce sina nie moze wejsc moze tam ktos kliknac na gg

pozdro
  • 0




Pliki hostujemy na Rapidshare, Speedyshare, Sendspace, Hotfile, Depositfiles, Bitshare i innych. Na forum ViperSat nie wolno uploadować nielegalnych plików jak seriale, cracki, NOCD czy keygeny.