stat4u

Skocz do zawartości


Zdjęcie
* * * - - 2 głosów

Problemy z obsługą forum - zgłoś tutaj


  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
137 odpowiedzi na ten temat

#1
OFFLINE   Vader

Vader

    Vader

  • V.I.P
  • ID:
    1

  • Postów:
    10508

  • Dołączył:
    20-06-2006



  • Numer GG:007-zglos sie!
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:www.vipersat.pl

  • Kraj:
Reputacja: 438
Bardzo Dobra

Topic będzie poświęcony dla userów. Jeżeli masz jakiś pomysł co do zmian na forum to śmiało można pisać.

Również w tym topicu dowiesz się o zmianach lub nowościach na forum.

Zapraszam do postowania każde zdanie się liczy.


  • 1

#2
OFFLINE   Yokura

Yokura

    Bronze Member

  • Friend
  • ID:
    19

  • Postów:
    509

  • Dołączył:
    25-06-2006



  • Skąd:Kongo
Reputacja: 58
Bardzo Dobra
Witam

Nie mam narz?dzi ?adnych.
To chyba problem co nie.

Pzdr

Edit

Mo?na by jeszcze kolor hiper??czy zmieni? ten ma?o sie odró?nia.

Hiper??cze

O wyczi?em b??d, przy szybkiej edycji robi? si? krzaki
  • 1

#3
OFFLINE   SzuwaR

SzuwaR

    ***eX-Admin***

  • V.I.P
  • ID:
    11

  • Postów:
    298

  • Dołączył:
    25-06-2006



  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Góra Olimp
Reputacja: 5
Neutralna

Witam

Nie mam narz?dzi ?adnych.
To chyba problem co nie.

Pzdr

Edit

Mo?na by jeszcze kolor hiper??czy zmieni? ten ma?o sie odró?nia.

Hiper??cze

O wyczi?em b??d, przy szybkiej edycji robi? si? krzaki

Ty ale teraz mi do konca "poprawiles" humor tymi krzakami <_< ,
ale dobrze ze to wychwyciles!
W najgorszym wypadku nie bedzie szybkiej edycji hihihihi :p

A hiperlaczem sie nie przejmuj, bo na roznych skinach roznie wyglada,
a itak linki zewnetrzne podajemy w funkcji [code=auto:0] o czym mam nadzieje ze pamietasz ;)

Tak czy inaczej ja mam dość na dziś idę się skuć!!!

PEACE B)

  • 0

#4
OFFLINE   Tomazo22

Tomazo22

    .:: Suport GSM ::.

  • Friend
  • ID:
    1962

  • Postów:
    172

  • Dołączył:
    29-05-2007



  • Numer GG:1161326/ nie uzywam obecnie
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:c:/windows/system32...
Reputacja: 8
Neutralna
Napisalem posta z wklejka img
Oczywiscie fotka sie nie pojawila. Administracje oraz moderatorsto prosze o spojrzenie na temat.
GSM=>Smartphone

-= Tangra =- Przenioslem
  • 0

#5
OFFLINE   Vader

Vader

    Vader

  • Topic Starter
  • V.I.P
  • ID:
    1

  • Postów:
    10508

  • Dołączył:
    20-06-2006



  • Numer GG:007-zglos sie!
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:www.vipersat.pl

  • Kraj:
Reputacja: 438
Bardzo Dobra

Napisalem posta z wklejka img
Oczywiscie fotka sie nie pojawila. Administracje oraz moderatorsto prosze o spojrzenie na temat.
GSM=>Smartphone

-= Tangra =- Przenioslem


Witam-
Masz racje,nie ma zdjecia,skopiowalem twoj adres i wkleilem,ale pod tym adresem nic sie nie otwiera...
Wiec chyba zly adres podales.
Sprawdz prosze i daj znac.
  • 1

#6
OFFLINE   Nemezis

Nemezis

    White Member

  • Użytkownik
  • ID:
    1547

  • Postów:
    11

  • Dołączył:
    12-03-2007



Reputacja: 0
Neutralna
to ja mam takie zapytanie z innej beczki.

Wcześniej było coś auto logowanie, a teraz nie mogę znaleźć włącznika do tej funkcji i za każdym razem muszę pofatygować się i wpisać login i hasło.
  • 1

#7
Guest_Tangra_*

Guest_Tangra_*
  • Gość
  • ID:
    0

  • Postów:
    0

  • Dołączył:
    01-01-1970



Witam
Odpowiedz jest taka ze wchodzis na forum z starego adresu lub z link z innego forum..... www. forum-vip.com
Sprobuj z ten adres i powyno byc dobrze: www.warezdark.com
Pozdr.
  • 1

#8
OFFLINE   bazily

bazily

    .:: VIP ::.

  • V.I.P
  • ID:
    21

  • Postów:
    215

  • Dołączył:
    25-06-2006



  • Numer GG:929608
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:lubelskie

  • Kraj:
Reputacja: 61
Bardzo Dobra
WItam.

Widzę u niektórych w podpisach żabkę z imageshack :):)

PZDR :)
  • 0

#9
OFFLINE   casper-s

casper-s

    White Member

  • Użytkownik
  • ID:
    1967

  • Postów:
    1

  • Dołączył:
    29-05-2007



  • Numer GG:8542652
Reputacja: 0
Neutralna
Na to sie juz nic nie poradzi, kazdy user musial by wchodzic na forum chociaz 1 na mies. i aktualizowac sygnature.
  • 0

#10
OFFLINE   Vader

Vader

    Vader

  • Topic Starter
  • V.I.P
  • ID:
    1

  • Postów:
    10508

  • Dołączył:
    20-06-2006



  • Numer GG:007-zglos sie!
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:www.vipersat.pl

  • Kraj:
Reputacja: 438
Bardzo Dobra
Witam.
To fakt,sa zabki,bo bylo przeniesienie Forum i teraz kazdy obecny musi aktualizowac.

Pzd.
  • 0

#11
Guest_kalvin_*

Guest_kalvin_*
  • Gość
  • ID:
    0

  • Postów:
    0

  • Dołączył:
    01-01-1970



Witam.
To fakt,sa zabki,bo bylo przeniesienie Forum i teraz kazdy obecny musi aktualizowac.

Pzd.


To nie tyle że zmiana była ale generalnie i tak "żaba " jest do bani!! Polecam fotosik.pl
  • 0

#12
OFFLINE   pudi

pudi

    White Member

  • Użytkownik
  • ID:
    1944

  • Postów:
    3

  • Dołączył:
    26-05-2007



Reputacja: 2
Neutralna
Czesć
W tym ładnym czarnym skinie brakuje niektórych team icons.......
Reszta jest super!!!!
  • 0

#13
Guest_kalvin_*

Guest_kalvin_*
  • Gość
  • ID:
    0

  • Postów:
    0

  • Dołączył:
    01-01-1970



Pracuje nad tymi ikonami, będzie to poprawione :)
  • 0

#14
OFFLINE   crxlaguna

crxlaguna

    White Member

  • Użytkownik
  • ID:
    2559

  • Postów:
    9

  • Dołączył:
    19-07-2007



  • Numer GG:7422565
  • Skąd:WROCŁAW
Reputacja: 1
Neutralna
mam problemy z wklejaniem zdjęć w postach,niestety jestem za leniwy by to samemu rozwiązać i proszę o pomoc,jak wkleic zdjęcia bo wyskakuje mi napis---Przepraszamy, ale dynamiczne strony w tagach [IMG] nie są dopuszczalne---i sam sobie nie moge poradzić.
  • 0

#15
Guest_Morpheus_*

Guest_Morpheus_*
  • Gość
  • ID:
    0

  • Postów:
    0

  • Dołączył:
    01-01-1970



Witam
Jak Ci wyskoczy taki komunikat ,musisz sobie zapisać tą fotkę i uploadować ją na jakiś hosting ze zdjęciami np. www.fotosik.pl
pozdrawiam
  • 0

#16
OFFLINE   Val

Val

    Members

  • Użytkownik
  • ID:
    1712

  • Postów:
    186

  • Dołączył:
    10-04-2007



Reputacja: 4
Neutralna
Witam wszystkich:)

Zauważyłem takiego cosia (Jeżeli już gdzieś była na ten temat uwaga a nie zauważyłem to sorka) Mianowicie kliknijcie sobie na stronie głównej w top-listę i spróbujcie na nas zagłosować. Przekieruje was (bynajmniej - nie do nas:P) na

http://forum-vip.com

i powita was uśmiech jakiejś pani :p

Dodany obrazek
  • 0

#17
OFFLINE   Val

Val

    Members

  • Użytkownik
  • ID:
    1712

  • Postów:
    186

  • Dołączył:
    10-04-2007



Reputacja: 4
Neutralna
I jeszcze takie coś:
Dodany obrazek

Zauważyłem to u black members, Super Moderatorów, Friends i pewnie jeszcze u kogoś :p Wiem że na czarnym tle jest niezbyt widoczny kolejny czarny kwadracik :p Ale można zrobić coś zamiast kwadracika czy coś...

Pozdrawiam

Edytowany przez Val, 22 lipiec 2007 - 15:47.

  • 0

#18
OFFLINE   Vader

Vader

    Vader

  • Topic Starter
  • V.I.P
  • ID:
    1

  • Postów:
    10508

  • Dołączył:
    20-06-2006



  • Numer GG:007-zglos sie!
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:www.vipersat.pl

  • Kraj:
Reputacja: 438
Bardzo Dobra

Witam wszystkich:)

Zauważyłem takiego cosia (Jeżeli już gdzieś była na ten temat uwaga a nie zauważyłem to sorka) Mianowicie kliknijcie sobie na stronie głównej w top-listę i spróbujcie na nas zagłosować. Przekieruje was (bynajmniej - nie do nas:P) na

http://forum-vip.com

i powita was uśmiech jakiejś pani :p

Dodany obrazek

Witam.
Naprawilem,dzieki za info....
  • 0

#19
OFFLINE   wooojtas

wooojtas

    Members

  • Użytkownik
  • ID:
    2136

  • Postów:
    67

  • Dołączył:
    07-06-2007



  • Numer GG:podaje dla zainteresowanych na pw
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Poland
  • Hobby:góry, wspinaczka, webmastering
Reputacja: 6
Neutralna
Chciałem zaproponować dział F1. Oczywiście moge sie całością zająć ;)
  • 0

#20
Guest_Morpheus_*

Guest_Morpheus_*
  • Gość
  • ID:
    0

  • Postów:
    0

  • Dołączył:
    01-01-1970



Chciałem zaproponować dział F1. Oczywiście moge sie całością zająć ;)

Witam
Mamy dział SPORT ,a w nim F1 ,jezeli masz ochote zapraszam do współpracy :)
pozdrawiam
  • 0




Pliki hostujemy na Rapidshare, Speedyshare, Sendspace, Hotfile, Depositfiles, Bitshare i innych. Na forum ViperSat nie wolno uploadować nielegalnych plików jak seriale, cracki, NOCD czy keygeny.