stat4u

Skocz do zawartości


Zdjęcie
- - - - -

Openbox X-7XX i EMU


  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
10 odpowiedzi na ten temat

#1
OFFLINE   karymaster

karymaster

    Blue Member

  • Użytkownik
  • ID:
    62948

  • Postów:
    35

  • Dołączył:
    14-10-2007



Reputacja: 0
Neutralna
Witam.
Co aktualnie mo?na ogl?da? w EMU na Openboxach?

Polsat-OK
Premiere-OK
DigiTv-OK
TPS-OK

i co jeszcze?

Sex View?

Co z Filmbox-ami (i kana?ami z Cyfry AXN, Eurosport, Cinemax), które chodz? w sharingu na innych odbiornikach?

Prosz? o odpowied?.
  • 0

#2
OFFLINE   aruu1367304709

aruu1367304709

    U?ytkownik

  • Użytkownik
  • ID:
    206021

  • Postów:
    11

  • Dołączył:
    09-09-2008



Reputacja: 10
Dobra
Obecnie testuj? sharing (przed chwil? go uruchomi?em) i jest narazie ok. S? jedynie ma?e problemy z tvn'ami bo nie ?api? z sharingu tylko z au polsatu mo?e jest to wina listy albo b??d w oprogramowaniu, zamierzam wgra? soft wersji v.1.16.73 BUY 20080701 bo s? tam jakie? zmiany w stabilno?ci sharingu, jak sprawdze to napisze.

Narazie wgrywanie nowszego oprogramowania ni? v.1.16.77 BUY 20080723 wi??e si? np. z utrat? epg, wi?c trzeba poczeka? dopóki wyjdzie bardziej dopracowany soft.

To co sprawdzi?em na szybko to polsat i premiere chodz? w au na sofcie v.1.16.77 BUY 20080723
  • 0

#3
Guest_satkom_*

Guest_satkom_*
  • Gość
  • ID:
    0

  • Postów:
    0

  • Dołączył:
    01-01-1970



<div class='quotetop'>CYTAT(aruu @ 11.09.2008, 18:04) <{POST_SNAPBACK}></div>

Obecnie testuj? sharing (przed chwil? go uruchomi?em) i jest narazie ok. S? jedynie ma?e problemy z tvn'ami bo nie ?api? z sharingu tylko z au polsatu mo?e jest to wina listy albo b??d w oprogramowaniu, zamierzam wgra? soft wersji v.1.16.73 BUY 20080701 bo s? tam jakie? zmiany w stabilno?ci sharingu, jak sprawdze to napisze.

Narazie wgrywanie nowszego oprogramowania ni? v.1.16.77 BUY 20080723 wi??e si? np. z utrat? epg, wi?c trzeba poczeka? dopóki wyjdzie bardziej dopracowany soft.

To co sprawdzi?em na szybko to polsat i premiere chodz? w au na sofcie v.1.16.77 BUY 20080723[/b]

Witam.
Moja pro?ba. Mo?e spróbujesz wyja?ni? praktycznie ustawienia Lancombox`a na podstawie instrukcji http://up.global-sat...c61a7a9bd49390f.
B?d? wdzi?czny.
Pozdrawiam.

  • 0

#4
OFFLINE   aruu1367304709

aruu1367304709

    U?ytkownik

  • Użytkownik
  • ID:
    206021

  • Postów:
    11

  • Dołączył:
    09-09-2008



Reputacja: 10
Dobra
Witam!

Zrobie jak przyjdzie converter usb/com. Wczoraj tylko kolega wlecia? z converterem i ustawi? pod moje ??cz? i wzi?? spowrotem converter. Jak dojdzie to zrobie screeny i opisze dok?adnie co trzeba zrobi?.

Pozdrawiam
  • 0

#5
OFFLINE   karymaster

karymaster

    Blue Member

  • Topic Starter
  • Użytkownik
  • ID:
    62948

  • Postów:
    35

  • Dołączył:
    14-10-2007



Reputacja: 0
Neutralna
Dzia?a AU na P****t bo mi nie ?apie?
Mam na HBO ale za nic nie chce za?apa?.
Trzeba zmieni? na Autoroll?
Klucze ?api? dopiero jak si? je wpisze...
Soft 1.16.77
Co to mo?e by??
  • 0

#6
Guest_satkom_*

Guest_satkom_*
  • Gość
  • ID:
    0

  • Postów:
    0

  • Dołączył:
    01-01-1970



<div class='quotetop'>CYTAT(karymaster @ 12.09.2008, 19:47) <{POST_SNAPBACK}></div>

Dzia?a AU na P****t bo mi nie ?apie?
Mam na HBO ale za nic nie chce za?apa?.
Trzeba zmieni? na Autoroll?
Klucze ?api? dopiero jak si? je wpisze...
Soft 1.16.77
Co to mo?e by??[/b]

Po szale?stwach polsatu w czasie Euro 2008, auto dzia?a na sofcie 1.16.77. nie wgrywaj softu 1.16.84, bo je?li masz X-750PVR to mog? by? k?opoty (L 100).
Pozdrawiam.

  • 0

#7
OFFLINE   karymaster

karymaster

    Blue Member

  • Topic Starter
  • Użytkownik
  • ID:
    62948

  • Postów:
    35

  • Dołączył:
    14-10-2007



Reputacja: 0
Neutralna
Mam X-730 i soft 1.16.77 i problem z AU.
Co robi? nie tak?
Wgra? Softcam?
Mam wyzerowa? klucze?
  • 0

#8
OFFLINE   rychmar

rychmar

    U?ytkownik

  • Użytkownik
  • ID:
    205915

  • Postów:
    12

  • Dołączył:
    11-08-2008



Reputacja: 10
Dobra
Autoroll ustawiony na "tak" obowi?zkowo. Pozatym w??cz na Polsat Sport i musi wskoczy? po 2-3 min.
Co do LancomBox-a to wyszed? nowy soft zwi?kszaj?cy mo?liwo?ci, opisze je i zrobie zdj?cia.
  • 0

#9
OFFLINE   karymaster

karymaster

    Blue Member

  • Topic Starter
  • Użytkownik
  • ID:
    62948

  • Postów:
    35

  • Dołączył:
    14-10-2007



Reputacja: 0
Neutralna
Wyzerowa? klucze na providerze 7101?
  • 0

#10
Guest_satkom_*

Guest_satkom_*
  • Gość
  • ID:
    0

  • Postów:
    0

  • Dołączył:
    01-01-1970



<div class='quotetop'>CYTAT(karymaster @ 12.09.2008, 22:57) <{POST_SNAPBACK}></div>

Wyzerowa? klucze na providerze 7101?[/b]

Tak jak pisa? @rychmar, autoroll ustawiony na "tak", bo domy?lnie jest na "nie". Proponuj? jeszcze menu -> 8282 i reset kluczy, chyba niebieskim klawiszem. Openbox`y nie maj? problemów z AU.
I jeszcze jedno. Po wgraniu softu uruchom na TV1000. Je?li to nie pomo?e, wy??cz z sieci na 30 sec i powtórnie w??cz. Musi za?apa?.
  • 0

#11
OFFLINE   karymaster

karymaster

    Blue Member

  • Topic Starter
  • Użytkownik
  • ID:
    62948

  • Postów:
    35

  • Dołączył:
    14-10-2007



Reputacja: 0
Neutralna
Dzia?a jeszcze AU na Sevwiev?
  • 0




Pliki hostujemy na Rapidshare, Speedyshare, Sendspace, Hotfile, Depositfiles, Bitshare i innych. Na forum ViperSat nie wolno uploadować nielegalnych plików jak seriale, cracki, NOCD czy keygeny.