stat4u

Skocz do zawartości


Zdjęcie
- - - - -

jaki dysk zewnetrzny do avira 300 HD?


  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
7 odpowiedzi na ten temat

#1
OFFLINE   marylka

marylka

    White Member

  • Użytkownik
  • ID:
    3154

  • Postów:
    5

  • Dołączył:
    06-10-2007



Reputacja: 0
Neutralna
Mam prosbe czy ktos mi podpowie jaki kupic dysk zewnetrzny na usb aby wykorzystac mozliwosci tego tunera bez zaciec obrazu i dzwieku przy zapisie wybranych audycji,jak i odtwarzania filmow i muzyki.Chcialbym mozliwie duzy dysk np. 1 Tb,ale zeby nie kolidowal z predkoscia transmisji danych i z tym co napisalem wczesniej,czy ma byc bez wpomagania zewnetrznego 2,5",czy ze wspomaganiem,akiej firmy itp.Za pomoc z gory dzieki
  • 0

#2
OFFLINE   tomek6680

tomek6680

    Platinum Member

  • V.I.P
  • ID:
    128227

  • Postów:
    2050

  • Dołączył:
    16-03-2010



  • Płeć:Mężczyzna

  • Kraj:
Reputacja: 47
Bardzo Dobra
Kup pendraiv 16 Gb z zapisem 13-15 Mb/s
  • 0

#3
OFFLINE   marylka

marylka

    White Member

  • Topic Starter
  • Użytkownik
  • ID:
    3154

  • Postów:
    5

  • Dołączył:
    06-10-2007



Reputacja: 0
Neutralna
Chodzi mi o male centrum multimedialne a nie o pamiec podreczna
  • 0

#4
OFFLINE   tomek6680

tomek6680

    Platinum Member

  • V.I.P
  • ID:
    128227

  • Postów:
    2050

  • Dołączył:
    16-03-2010



  • Płeć:Mężczyzna

  • Kraj:
Reputacja: 47
Bardzo Dobra
To dysk HDD 500Gb z zewn?trznym zasilaniem
  • 0

#5
OFFLINE   marylka

marylka

    White Member

  • Topic Starter
  • Użytkownik
  • ID:
    3154

  • Postów:
    5

  • Dołączył:
    06-10-2007



Reputacja: 0
Neutralna
2,5" czy 3,5" ma to znaczenie czy nie
  • 0

#6
OFFLINE   marylka

marylka

    White Member

  • Topic Starter
  • Użytkownik
  • ID:
    3154

  • Postów:
    5

  • Dołączył:
    06-10-2007



Reputacja: 0
Neutralna
2,5" podobno chodzi bez zewnetrznego zasilania.Prawda czy nie?
  • 0

#7
OFFLINE   jackdaniels

jackdaniels

    White Member

  • Użytkownik
  • ID:
    124368

  • Postów:
    22

  • Dołączył:
    01-11-2008



Reputacja: 1
Neutralna
Zalezy od dysku jedne maja zasilanie zewnetrzne drugie nie maja
Z zasilaniem zewnetrznym moim zdaniem sprawuja sie lepiej i nie obciazaja zasilacza tunera
  • 0

#8
OFFLINE   marylka

marylka

    White Member

  • Topic Starter
  • Użytkownik
  • ID:
    3154

  • Postów:
    5

  • Dołączył:
    06-10-2007



Reputacja: 0
Neutralna
Dzieki czyli z zasilaniem zewnetrznym ale 2,5"czy 3,5"i jaki duzy aby tuner go widzial i aby proces inicjacji dysku nie wynosil 30 sek co bylo by problemem przy nagrywaniu programow ?
  • 0




Pliki hostujemy na Rapidshare, Speedyshare, Sendspace, Hotfile, Depositfiles, Bitshare i innych. Na forum ViperSat nie wolno uploadować nielegalnych plików jak seriale, cracki, NOCD czy keygeny.