stat4u

Skocz do zawartości


Zdjęcie
- - - - -

FX 7600


  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
18 odpowiedzi na ten temat

#1
OFFLINE   buli88

buli88

    U?ytkownik

  • Użytkownik
  • ID:
    206134

  • Postów:
    20

  • Dołączył:
    01-10-2008



Reputacja: 10
Dobra
Witam.
ktory soft najlepiej wgra? bo jest ich pe?no a ja sie nie znam, i ktor? liste kontaktow ?
  • 0

#2
OFFLINE   sebserfnet

sebserfnet

    U?ytkownik

  • Użytkownik
  • ID:
    206298

  • Postów:
    8

  • Dołączył:
    30-10-2008



Reputacja: 10
Dobra
Witaj.Soft na bazie oryginalnego jak zalezy Ci na wyswietlaczu a liste z podpietych w zalezno?ci na ile pozycji stalitarnych.
Soft ma auto na p....t ale pewnie juz nied?ugo.Pozdrawiam Seba
  • 0

#3
OFFLINE   Gracz

Gracz

    .:: [*] ::.

  • V.I.P
  • ID:
    387

  • Postów:
    2664

  • Dołączył:
    25-08-2006



  • Płeć:Mężczyzna

  • Kraj:
Reputacja: 5
Neutralna
Witam
Wgraj ten soft >>>fx-7600uci_04.07.2008_2.01___2CR <<< i t? list? kontaktów Ferguson_FX_lista_2x1_r-r_021108, opisy co jak i czym wgra? znajdziesz na forum w dziale Ferguson " FAQ".
  • 0

#4
Guest_satkom_*

Guest_satkom_*
  • Gość
  • ID:
    0

  • Postów:
    0

  • Dołączył:
    01-01-1970



Soft na bazie oryginalnego tzn. fx-7600uci_04.07.2008_2.01___2CR, lista najbardziej aktualna 2x Astra - HotBird Lista FX 2x1 01.11.08 VanDerRobert [DISCOVERY]. Trzeba zaznaczy? ?e FX 7600 posiada wy?wietlacz alfanumeryczny i zastosowanie softu z rodziny Octagon powoduje napis na wy?wietlaczu LOAD i nic wiecej. co nie oznacza ze tuner nie pracuje. Osobi?cie nie mam przekonania do softów Octagon, a troch? si? tymi tunerami "bawi?em". Dodam ze soft na bazie orygina?u na menu ukryte kluczy MENU ->7799.

Pozdro.
  • 0

#5
OFFLINE   buli88

buli88

    U?ytkownik

  • Topic Starter
  • Użytkownik
  • ID:
    206134

  • Postów:
    20

  • Dołączył:
    01-10-2008



Reputacja: 10
Dobra
wgra?em soft >>>fx-7600uci_04.07.2008_2.01___2CR <<< i liste Ferguson_FX_lista_2x1_r-r_021108 i mam problem z tvnami np: TVN pisze ze zakodowany po chwili wlancza sie i znowu po chwili wylancza sie i pisze zakodowany?
  • 0

#6
Guest_satkom_*

Guest_satkom_*
  • Gość
  • ID:
    0

  • Postów:
    0

  • Dołączył:
    01-01-1970



<div class='quotetop'>CYTAT(buli88 @ 8.11.2008, 15:22) <{POST_SNAPBACK}></div>

wgra?em soft >>>fx-7600uci_04.07.2008_2.01___2CR <<< i liste Ferguson_FX_lista_2x1_r-r_021108 i mam problem z tvnami np: TVN pisze ze zakodowany po chwili wlancza sie i znowu po chwili wylancza sie i pisze zakodowany?[/b]

Z fx7600 nie ma ?adnego problemu je?li wgra?e? zgodnie z zasadami. Jeszcze MENU -> 7799 i niebieski przycisk.
Pozdrawiam.
  • 0

#7
OFFLINE   buli88

buli88

    U?ytkownik

  • Topic Starter
  • Użytkownik
  • ID:
    206134

  • Postów:
    20

  • Dołączył:
    01-10-2008



Reputacja: 10
Dobra
ok dzia?a nie wiem co sie podzia?o.... sorki za k?opot :icon_piwo: . Cinemaxy i foxlive beda dzia?aly?
  • 0

#8
OFFLINE   Gracz

Gracz

    .:: [*] ::.

  • V.I.P
  • ID:
    387

  • Postów:
    2664

  • Dołączył:
    25-08-2006



  • Płeć:Mężczyzna

  • Kraj:
Reputacja: 5
Neutralna
Nie
  • 0

#9
OFFLINE   buli88

buli88

    U?ytkownik

  • Topic Starter
  • Użytkownik
  • ID:
    206134

  • Postów:
    20

  • Dołączył:
    01-10-2008



Reputacja: 10
Dobra
je?li mam problemy z ogladaniem tv premiere ? tzn kody sa dobre a dalej pisze ze Zakodowanye...?
  • 0

#10
Guest_satkom_*

Guest_satkom_*
  • Gość
  • ID:
    0

  • Postów:
    0

  • Dołączył:
    01-01-1970



<div class='quotetop'>CYTAT(buli88 @ 10.11.2008, 0:15) <{POST_SNAPBACK}></div>

je?li mam problemy z ogladaniem tv premiere ? tzn kody sa dobre a dalej pisze ze Zakodowanye...?[/b]

Premiere wg mnie ju? zaprzesta?o kodowania w "starym" systemie.
Pozdro.
  • 0

#11
OFFLINE   .:MarcinO:.

.:MarcinO:.

    Bronze Member

  • Użytkownik
  • ID:
    129951

  • Postów:
    220

  • Dołączył:
    08-06-2010



  • Płeć:Mężczyzna

  • Kraj:
Reputacja: 0
Neutralna
A zaprzestalo tak o Premce mozna zapomniec... :d

>>>>Definitywny koniec Premier w n2 teraz tylko n3<<<<<
  • 0

#12
OFFLINE   buli88

buli88

    U?ytkownik

  • Topic Starter
  • Użytkownik
  • ID:
    206134

  • Postów:
    20

  • Dołączył:
    01-10-2008



Reputacja: 10
Dobra
od 2 dni nie dzia?aja mi HBO w czym jest problem?
  • 0

#13
OFFLINE   Gracz

Gracz

    .:: [*] ::.

  • V.I.P
  • ID:
    387

  • Postów:
    2664

  • Dołączył:
    25-08-2006



  • Płeć:Mężczyzna

  • Kraj:
Reputacja: 5
Neutralna
Witam
Problem jest w tym ?e HBO w Polsacie przesz?o na kodowanie w nowym systemie Nagra 3 i
koniec ogl?dania.
  • 0

#14
OFFLINE   federn

federn

    Global Moderator

  • Super Moderator
  • ID:
    204220

  • Postów:
    279

  • Dołączył:
    26-12-2007



Reputacja: 10
Dobra
i tak powoli zachodzi s?oneczko <_< !!!z dnia na dzien coraz mniej ogladania
  • 0

#15
OFFLINE   buli88

buli88

    U?ytkownik

  • Topic Starter
  • Użytkownik
  • ID:
    206134

  • Postów:
    20

  • Dołączył:
    01-10-2008



Reputacja: 10
Dobra
dokladnie jescze troche i nie bedzie nic :/ . Ale ze jeszcze cyfry+ nie rozwalili to sie dziwie ///!? jak ktos czegos nie wymysli to trzeba bedzie wziac cos na abonament
  • 0

#16
OFFLINE   buli88

buli88

    U?ytkownik

  • Topic Starter
  • Użytkownik
  • ID:
    206134

  • Postów:
    20

  • Dołączył:
    01-10-2008



Reputacja: 10
Dobra
Witam ponownie.
ostatnio moj ferdek leza? w szafie az wkoncu postanowi?em ponownie go wlaczyc .
moje pytanie jest takie: jaki soft wgrac i liste aby przynjamniej te podstawowe programy dzia?a?y takie jak TVN Polsat?
mam wgrane FX7600_OCTAGON_SF528+plus_VFD_EMU_AU_V0346_11_02_09 i liste :Lista_FX_2x1_18.12.08_VanDerRobert__NOWY_TP_ i wklepa?em klucze recznie ale nic : /
  • 0

#17
Guest_komsat _*

Guest_komsat _*
  • Gość
  • ID:
    0

  • Postów:
    0

  • Dołączył:
    01-01-1970



<div class='quotetop'>CYTAT(buli88 @ 20.02.2009, 14:38) <{POST_SNAPBACK}></div>

Witam ponownie.
ostatnio moj ferdek leza? w szafie az wkoncu postanowi?em ponownie go wlaczyc .
moje pytanie jest takie: jaki soft wgrac i liste aby przynjamniej te podstawowe programy dzia?a?y takie jak TVN Polsat?
mam wgrane FX7600_OCTAGON_SF528+plus_VFD_EMU_AU_V0346_11_02_09 i liste :Lista_FX_2x1_18.12.08_VanDerRobert__NOWY_TP_ i wklepa?em klucze recznie ale nic : /[/b]

Cze??.
TVN-ów i Polsat-ów w emu (bez karty) nie poogl?dasz. W tej chwili to nie zale?y od softu i listy. Cyfra+ i Polsat zmieni?y systemy kodowania i nie ma w tej chwili odpowiedniego oprogramowania. Pozostaje sharing, czyli uprawnienia z netu. Je?li znajdziesz dawc?, to co? poogl?dasz. Prostym wyj?ciem na podstawowe programy (bez Polsatu) jest platforma TnK. Twój tuner pi?knie czyta te karty. Na ten temat masz TU.
Pozdro.

  • 0

#18
OFFLINE   buli88

buli88

    U?ytkownik

  • Topic Starter
  • Użytkownik
  • ID:
    206134

  • Postów:
    20

  • Dołączył:
    01-10-2008



Reputacja: 10
Dobra
juz kupi?em TNK :d i dzia?a.Jeszcze mi napisz jakie oprogramowanie i liste kanalow zeby to dobrze gra?o :) bo mam problem z tvp sport nsport ....

  • 0

#19
Guest_komsat _*

Guest_komsat _*
  • Gość
  • ID:
    0

  • Postów:
    0

  • Dołączył:
    01-01-1970



<div class='quotetop'>CYTAT(buli88 @ 20.02.2009, 21:21) <{POST_SNAPBACK}></div>

juz kupi?em TNK :d i dzia?a.Jeszcze mi napisz jakie oprogramowanie i liste kanalow zeby to dobrze gra?o :) bo mam problem z tvp sport nsport ....[/b]

Soft w tym przypadku ma mniejsze znaczenie. Proponuj? soft -> TEN (post #56) i list? -> T? (post #117).
Pozdro.
  • 0




Pliki hostujemy na Rapidshare, Speedyshare, Sendspace, Hotfile, Depositfiles, Bitshare i innych. Na forum ViperSat nie wolno uploadować nielegalnych plików jak seriale, cracki, NOCD czy keygeny.