stat4u

Skocz do zawartości


- - - - -

drim 800


  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
9 odpowiedzi na ten temat

#1
Guest_oliwka_*

Guest_oliwka_*
  • Gość
  • ID:
    0

  • Postów:
    0

  • Dołączył:
    01-01-1970



witam wszystkich
mam proplem z kanalami cyfry C+Poland poprostu nie dzialaja
inne platformy takie jak Polsat, Premiera dzialaja bez problemowo
gdzie szukac przyczyny??
co mam zle ustawione???
wszystkie karty sa lokalne
nie uzywam sharingu
  • 0

#2
OFFLINE   DigiTalik

DigiTalik

    Vip

  • V.I.P
  • ID:
    202808

  • Postów:
    52

  • Dołączył:
    16-07-2007



Reputacja: 10
Dobra
keys albo prio
  • 0

#3
OFFLINE   Pieer

Pieer

    Friend

  • Friend
  • ID:
    204465

  • Postów:
    651

  • Dołączył:
    11-01-2008



Reputacja: 10
Dobra
ALbo zla lista - dosc czesty przypadek
  • 0

#4
Guest_oliwka_*

Guest_oliwka_*
  • Topic Starter
  • Gość
  • ID:
    0

  • Postów:
    0

  • Dołączył:
    01-01-1970



ma ktos plik prio
bo ja nie mam nic takieg

  • 0

#5
OFFLINE   Senior

Senior

    U?ytkownik

  • Użytkownik
  • ID:
    202735

  • Postów:
    2954

  • Dołączył:
    30-06-2007



Reputacja: 10
Dobra
oliwka > tu do pobrania - >>Cccam_prio_010309.rar <<


  • 0

#6
Guest_oliwka_*

Guest_oliwka_*
  • Topic Starter
  • Gość
  • ID:
    0

  • Postów:
    0

  • Dołączył:
    01-01-1970



wielkie dzieki za Pliczek i podpowiedzi :)

  • 0

#7
OFFLINE   Pieer

Pieer

    Friend

  • Friend
  • ID:
    204465

  • Postów:
    651

  • Dołączył:
    11-01-2008



Reputacja: 10
Dobra
Bez pliku prio powinno ci chodzic. Gorzej jesli go masz i sa zle ustawione tam wpisy oczym pewnie myslal DgiTalik
  • 0

#8
Guest_oliwka_*

Guest_oliwka_*
  • Topic Starter
  • Gość
  • ID:
    0

  • Postów:
    0

  • Dołączył:
    01-01-1970



nie mam pliku prio
zainstalowany czyste Nabilo 0.9
mgcamd + czytnik pheonix + newcs
wszystkie program z polsatu dzialaja lacznie z HD
z premierko jest Tak samo wszystko dziala
cyfry karta w slocie dzialaja Tylko kanaly SD
:(
koszmarny ten drim
  • 0

#9
OFFLINE   Pieer

Pieer

    Friend

  • Friend
  • ID:
    204465

  • Postów:
    651

  • Dołączył:
    11-01-2008



Reputacja: 10
Dobra
Napisz czy przypadkiem nie masz zbyt slabego sygnalu.
Jesli jest ponizej 60% to moze byc tak ze na hd wlasnie c+ sa problemy (wskaznik wowczs pokazuje 0%)
  • 0

#10
OFFLINE   irol

irol

    U?ytkownik

  • Użytkownik
  • ID:
    205967

  • Postów:
    34

  • Dołączył:
    27-08-2008



Reputacja: 10
Dobra
jesli to nie wina listy kanalow ani prio
to na pewno satka
pozdro
  • 0




Pliki hostujemy na Rapidshare, Speedyshare, Sendspace, Hotfile, Depositfiles, Bitshare i innych. Na forum ViperSat nie wolno uploadować nielegalnych plików jak seriale, cracki, NOCD czy keygeny.