stat4u

Skocz do zawartości


Zdjęcie
- - - - -

Brak polaczenia CCcam 2.1.4 i Smartwi (cyfra+)


  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
2 odpowiedzi na ten temat

#1
OFFLINE   miguelv

miguelv

    U?ytkownik

  • Użytkownik
  • ID:
    209085

  • Postów:
    2

  • Dołączył:
    14-03-2010



Reputacja: 10
Dobra
Witam,
tak jak w temacie powyzej, nie moge uruchomic na 500 klon zadna z kart z zestawu Smartwi - prubowalem rozne img i nic, jak wloze org. kartonik to w entitlments widze zapisy - jak wloze smartwi pisze ze nie ma karty. Wgralem tez nowe oprogramowanie do smartwi, ustawilem tak jak zalecaja na stronie producenta, no i dalej ciemnosc, dodam, ze na DM 8000 dzialaja bez zarzutow. W CCcam mialem ustawione zegary na rozne czestotliwosci i tez bez efektu, uzilem tez roznych wersji cccamu. Istnieje sprawdzone rozwiazanie?
  • 0

#2
OFFLINE   Gracz

Gracz

    .:: [*] ::.

  • V.I.P
  • ID:
    387

  • Postów:
    2664

  • Dołączył:
    25-08-2006



  • Płeć:Mężczyzna

  • Kraj:
Reputacja: 5
Neutralna
Witam
Spróbuj dopisa? w cccam cfg. linie :

SERIAL READER : /dev/tts/0 mo?e to co? da.
  • 0

#3
OFFLINE   miguelv

miguelv

    U?ytkownik

  • Topic Starter
  • Użytkownik
  • ID:
    209085

  • Postów:
    2

  • Dołączył:
    14-03-2010



Reputacja: 10
Dobra
tez bezskuteczne....
  • 0




Pliki hostujemy na Rapidshare, Speedyshare, Sendspace, Hotfile, Depositfiles, Bitshare i innych. Na forum ViperSat nie wolno uploadować nielegalnych plików jak seriale, cracki, NOCD czy keygeny.