stat4u

Skocz do zawartości


Zdjęcie
- - - - -

Brak kanalow na 11158V HF-8900


  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
6 odpowiedzi na ten temat

#1
OFFLINE   skarkop

skarkop

    U?ytkownik

  • Użytkownik
  • ID:
    213041

  • Postów:
    4

  • Dołączył:
    26-10-2010



Reputacja: 10
Dobra
Mam problem z kanalami na powyzszym transponderze (polsat, tv4, itp). Probowalem juz wgrywania listy kanalow i ustawienia transpondera (FEC 5/6). Kanaly sa znajdowane, paski sygnalu i jakosci sa w normie, ale wyskakuje mi brak audio i wideo. Gdzie tkwi problem?
  • 0

#2
OFFLINE   [email protected]

[email protected]

    Silver Member

  • Friend
  • ID:
    204940

  • Postów:
    580

  • Dołączył:
    16-02-2008



  • Płeć:Mężczyzna

  • Kraj:
Reputacja: 12
Dobra

Mam problem z kanalami na powyzszym transponderze (polsat, tv4, itp). Probowalem juz wgrywania listy kanalow i ustawienia transpondera (FEC 5/6). Kanaly sa znajdowane, paski sygnalu i jakosci sa w normie, ale wyskakuje mi brak audio i wideo. Gdzie tkwi problem?

ka?dy ma problem z tym

FERGUSON zapowiedzia? poprawk? softów (tzn. nowe), wi?c albo czekaj
albo dokup:
- modu? cam z cyfry
- lub modu? ASTON
- lub modu? diablo
i za?wiec?
  • 0

#3
OFFLINE   skarkop

skarkop

    U?ytkownik

  • Topic Starter
  • Użytkownik
  • ID:
    213041

  • Postów:
    4

  • Dołączył:
    26-10-2010



Reputacja: 10
Dobra
Dzieki za odpowiedz. Jakos nigdzie nie znalazlem, ze wszyscy maja ten problem. Znalazlem MODU? ASTON CRYPT SECA V 1.05. Czy bedzie on dzialal i czy bede mial na nim kanaly HD?
  • 0

#4
OFFLINE   [email protected]

[email protected]

    Silver Member

  • Friend
  • ID:
    204940

  • Postów:
    580

  • Dołączył:
    16-02-2008



  • Płeć:Mężczyzna

  • Kraj:
Reputacja: 12
Dobra

Dzieki za odpowiedz. Jakos nigdzie nie znalazlem, ze wszyscy maja ten problem. Znalazlem MODU? ASTON CRYPT SECA V 1.05. Czy bedzie on dzialal i czy bede mial na nim kanaly HD?


powinien dzia?a?, przecie? to seca, ale czy HD - tego nie potwierdz?
  • 0

#5
OFFLINE   skarkop

skarkop

    U?ytkownik

  • Topic Starter
  • Użytkownik
  • ID:
    213041

  • Postów:
    4

  • Dołączył:
    26-10-2010



Reputacja: 10
Dobra
czyli pewnie lepszy bedzie oryginalny modul cyfry pod HD. mam jeszcze pytanie czym rozni sie modul jednostrumieniowy od dwu?
  • 0

#6
OFFLINE   [email protected]

[email protected]

    Silver Member

  • Friend
  • ID:
    204940

  • Postów:
    580

  • Dołączył:
    16-02-2008



  • Płeć:Mężczyzna

  • Kraj:
Reputacja: 12
Dobra

czyli pewnie lepszy bedzie oryginalny modul cyfry pod HD. mam jeszcze pytanie czym rozni sie modul jednostrumieniowy od dwu?


z cyfry kupisz za 49z? - jak masz cho? 1 kana? HD w abonamencie

na reszt? - nie znam odp....
  • 0

#7
OFFLINE   skarkop

skarkop

    U?ytkownik

  • Topic Starter
  • Użytkownik
  • ID:
    213041

  • Postów:
    4

  • Dołączył:
    26-10-2010



Reputacja: 10
Dobra
zakupilem wczoraj w cyfrze modul za 49 i teraz wszystko smiga jak ta lala. dzieki wszystkim za pomoc
  • 0




Pliki hostujemy na Rapidshare, Speedyshare, Sendspace, Hotfile, Depositfiles, Bitshare i innych. Na forum ViperSat nie wolno uploadować nielegalnych plików jak seriale, cracki, NOCD czy keygeny.